Noticies

Deixa el teu e-mail si vols rebre les ofertes

Accepto la política de privacitat

ANTI-FRIZZ REGIMEDY
ICON, I.C.O.N. Sabadell, perruqueria Sabadell, Peluquería Sabadell, Allissat, Alisado,
977
page-template-default,page,page-id-977,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Anti-Frizz Regimedy

ANTI-ENSCRESPAMENT

El cabell crespat pot semblar sec, apagat i sense vida. Això ocorre quan la cutícula del cabell s’obre permetent que la humitat penetri i els brins del cabell es dilatin. Com a resultat el teu cabell sembla sec i crespat en comptes de definit i suau. La cutícula oberta és un problema al qual sempre ens enfrontem i que a més també es veu afectat pel clima. La humitat i la pluja provoquen que el nostre cabell tingui una textura més erràtica i fan que fins i tot la cutícula més compacta es crespi.

 

Combat l’enscrespament amb ANTI-FRIZZ REGIMEDY.

 

ANTI-FRIZZ REGIMEDY (Regimedy Anti-enscrespament) combat l’enscrespament gràcies a la Biotina, una vitamina soluble en aigua que ajuda a retenir els aminoàcids i les proteïnes. Es coneix com la vitamina B essencial per al cabell, que ajuda a enfortir cada bri, al mateix temps que li aporta estructura i nutrients. Keraveg18 és una mescla variada d’ingredients d’origen vegetal que facilita el pentinat, redueix el trencament, elimina l’enscrespament al mateix temps que suavitza i hidrata la cutícula i elimina la textura erràtica.

 

El teu cabell tindrà un aspecte increïble, brillant i suau com la seda.

Productes Anti-Frizz

Videos Anti-Frizz