Noticies

Deixa el teu e-mail si vols rebre les ofertes

Accepto la política de privacitat

Condicions d’ús, venda i enviament
ICON, I.C.O.N. Sabadell, perruqueria Sabadell, Peluquería Sabadell, Allissat, Alisado,
1194
page-template-default,page,page-id-1194,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Condicions d’ús, venda i enviament

 

1. Objecte i generalitats de la botiga on-line

Les condicions general de venda i utilització de la botiga de www.annabuils.com descrites tot seguit, defineixen els drets i obligacions d’Anna Buils Fàbrega amb els seus usuaris registrats.

Anna Buils Fàbrega, amb DNI 33884250Y, és la propietària de la botiga, ubicada al Carrer de Gràcia, 48E, 08201 de Sabadell.

Mitjançant la seva pàgina Anna Buils Perruquers ofereix la possibilitat de comprar qualsevol altre article que la empresa comercialitzi.

 

2. Preus

Tots els preus dels productes que s’indiquen mitjançant la seva pàgina web són amb impostos inclosos.

 

3. Enviaments

Els enviaments es realitzen de dilluns a divendres mitjançant missatgeria o Correos Express, i arriben en un termini de 24/72 hores a l’adreça que l’usuari indiqui com a adreça d’enviament.

El cost dels enviaments és el següent:

  • Penínsulia: Gratis en compres superiors a 20€.
    3,95€ en compres inferiors a 20€
  • Balears: Gratis en compres superiors a 60€.
    4,95€ en compres inferiors a 60€.
  • Recollida al saló: oferim la opció de recollir la comanda al nostre saló de Carrer de gràcia, 48, 08201 Sabadell, en el nostre horari d’atenció al public.

 

4. Pagaments

Els pagaments es faràn per

  • Transferència bancària. Si trieu aquesta forma de pagament, rebreu un correu amb les dades per fer la transferència. És necessari que envieu el justificant de pagament per agilitzar l’enviament de la comanda
  • Targeta de crèdit. Mitjançant la passarela de pagament segur de Redsys.

Si us plau, verifica la mercaderia lliurada en el moment de rebre-la. Qualsevol anomalia visible en l’embalatge (danys, falta de producte en comparació amb la comanda, paquet danyat, trencat, defectuós, …) s’ha d’indicar per escrit en l’albarà de lliurament en confirmar la recepció, i informar dins dels tres dies següents al nostre Servei al Client ( +34 93 729 90 16 o perruquers@annabuils.com). Mirarem de resoldre la incidència al més aviat possible.

 

5. Formalització de comandes

Un cop feta la comanda, Anna Buil Perruquers farà arribar a l’usuari registrat un email amb tots els detalls de la compra: Productes, quantitat, i adreça de lliurament. La factura serà tramesa juntament amb la comanda.

 

6. Termini de lliurament

El termini de lliurament és de 24/72 hores a la Península i Balears de dilluns a divendres, i de 6 a 10 dies a la resta de destinacions.

 

7. Devolucions

Anna Buils Perruquers acceptará la devolució d’un producte, sempre dins el termini de 15 díes naturals des de la data d’enviament del mateix. Un cop rebut el producte y comprobat que es troba en el mateix estat que es va fer arribar i amb l’embalatge original, procedirem al reemborsament de l’import. Per a tornar un producte és imprescindible posar-se en contacte previament amb Anna Buils Perruquers per a que indiquem el procediment de devolució. En aquest cas, les despesses de devolució serán a càrrec del comprador. Si el producte estiguès defectuós, o no fós el sol·licitat pel comprador, Anna Buils Perruquers es farà càrrec de les despesses de devolució i del nou enviament.

 

8. Contacte

Per a conèixer l’estat de la teva comanda o incidències, pots contactar a perruquers@annabuils.com o al 93 719 90 16 de 09.00 a 13.00 h i de 15.30 a 18.30 de Dilluns a Divendres