Noticies

Deixa el teu e-mail si vols rebre les ofertes
Condicions d’ús
ICON, I.C.O.N. Sabadell, perruqueria Sabadell, Peluquería Sabadell, Allissat, Alisado,
1194
page-template-default,page,page-id-1194,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Condicions d’ús

 

1. Objecte i generalitats de la botiga on-line

Les condicions general de venda i utilització de la botiga de www.annabuils.com descrites tot seguit, defineixen els drets i obligacions d’Anna Buils Fàbrega amb els seus usuaris registrats.

Anna Buils Fàbrega, amb DNI 33884250Y, és la propietària de la botiga, ubicada al Carrer de Gràcia, 48E, 08201 de Sabadell.

Mitjançant la seva pàgina Anna Buils Perruquers ofereix la possibilitat de comprar qualsevol altre article que la empresa comercialitzi.

 

2. Preus

Tots els preus dels productes que s’indiquen mitjançant la seva pàgina web són amb impostos inclosos.

 

3. Cost d’enviaments

El cost dels enviaments será el següent:
Enviaments fins a un import de 59,99 € — 5,00 €
enviaments de més de 60,00 € — Gratis

 

4. Pagaments

Els pagaments es faràn per

  • Transferència bancària. Si trieu aquesta forma de pagament, rebreu un correu amb les dades per fer la transferència. És necessari que envieu el justificant de pagament per agilitzar l’enviament de la comanda
  • Targeta de crèdit. Mitjançant la passarela de pagament segur de Redsys.

 

5. Formalització de comandes

Un cop feta la comanda, Anna Buil Perruquers farà arribar a l’usuari registrat un email amb tots els detalls de la compra: Productes, quantitat, i adreça de lliurament. La factura serà tramesa juntament amb la comanda.

 

6. Enviaments

Anna Buils Perruquers es compromet a lliurar el/s producte/s en perfecte estat a l’agència de missatgeria o, quan sigui el cas, de Correus i a l’adreça que l’usuari indiqui. Així mateix, només farem enviaments dins d’Espanya i Andorra. En el cas de no trobar-se al domicili en el momento del lliurament, l’agència deixarà el corresponent avís d’arribada per a que l’usuari contacti amb l’agència o el reculli a l’oficina postal més propera.

 

7. Termini de lliurament

El termini de lliurament, a la Península i Balears és de 4 a 7 dies hàbils, i de 6 a 10 dies a la resta de destinacions.

 

8. Devolucions

Anna Buils Perruquers acceptará la devolució d’un producte, sempre dins el termini de 15 díes naturals des de la data d’enviament del mateix. Un cop rebut el producte y comprobat que es troba en el mateix estat que es va fer arribar i amb l’embalatge original, procedirem al reemborsament de l’import. Per a tornar un producte és imprescindible posar-se en contacte previament amb Anna Buils Perruquers per a que indiquem el procediment de devolució. En aquest cas, les despesses de devolució serán a càrrec del comprador. Si el producte estiguès defectuós, o no fós el sol·licitat pel comprador, Anna Buils Perruquers es farà càrrec de les despesses de devolució i del nou enviament.