Noticies

Deixa el teu e-mail si vols rebre les ofertes

Accepto la política de privacitat

DETOX REGIMEDY
ICON, I.C.O.N. Sabadell, perruqueria Sabadell, Peluquería Sabadell, Allissat, Alisado,
938
page-template-default,page,page-id-938,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Detox Regimedy

UN CABELL SA COMENÇA AMB UN CUIR CABELLUT SA

Alguna vegada t’hauran preguntat com és la diferència entre neteja i detox, o, si em rento el cabell per què necessitaria un detox? Els agents químics, les toxines i la contaminació s’han convertit en part del nostre dia a dia. No només afecten el nostre interior i sistema immunològic, sinó també al nostre cabell, deixant-lo apagat, sense vida, sec i crespat. De la mateixa manera que ens fem un detox intern, hem de realitzar-ho externament.

Regimedy Detox et permet fer-ho. S’ha demostrat que no es pot mantenir un cabell sa durant un llarg període de temps sense realitzar regularment un tractament detox.

Detox elimina les toxines gràcies a la seva mescla d’olis orgànics que estimulen el reg sanguini, promovent així un cuir cabellut sa i amb això, un creixement sa del cabell.

Productes Detox

Videos Detox Regimedy