Noticies

Deixa el teu e-mail si vols rebre les ofertes

Accepto la política de privacitat

HYDRATION REGIMEDY
ICON, I.C.O.N. Sabadell, perruqueria Sabadell, Peluquería Sabadell, Allissat, Alisado,
905
page-template-default,page,page-id-905,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Hydration Regimedy

HIDRATAR I NODRIR

La calor, la sequedat i la deshidratació són problemes als quals tots ens enfrontem durant l’estiu. Per a evitar un cabell sec, trencadís i crespat, hem de mantenir-lo hidratat i assegurar-nos que rebi la cura adequada.

 

Mantenir la hidratació adequada és tan essencial per al cos com per al cabell. Encara que no es tracta simplement d’hidratar, sinó també d’aportar els nutrients essencials per a nodrir i protegir-nos dels raigs solars, la calor i els efectes de la sequedat.

 

La hidratació és la clau de la supervivència. Al llarg del dia, bevem molta aigua per a mantenir els nostres nivells en el punt adequat, per això necessitem reposar-la contínuament. El mateix ocorre amb el nostre cabell. Si no s’hidrata adequadament, tindrà un aspecte sense lluentor, sense vida i fràgil.

 

Hydration Regimedy proporciona hidratació al cabell per a transformar-lo aportant-li flexibilitat, elasticitat i lluentor.

SADOLLA, HIDRATA, PENETRA

Productes Hydration

Videos Hydration Regimedy