Noticies

Deixa el teu e-mail si vols rebre les ofertes

  Accepto la política de privacitat

  Política de privacitat
  ICON, I.C.O.N. Sabadell, perruqueria Sabadell, Peluquería Sabadell, Allissat, Alisado,
  3
  privacy-policy,page-template-default,page,page-id-3,theme-stockholm,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,header_top_hide_on_mobile,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

  Política de Privacitat

   

  La dirección de nuestra web es: https://annabuils.com.

  Els usuaris es comprometen a navegar per la pàgina web, a utilitzar el contingut i a fer-ne compres de bona fe.

   

  En complimient amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de Caràcter Personal, l’informem que la complimentació de qualsevol formulari existent en el lloc web d’Anna Buils Perruquers o l’enviament d’un correu electrónic a qualsevol de les nostres bústies suposa l’acceptació total d’aquesta política de privacitat. Tanmateix, autoritza Anna Buils Perruquers per a que tracti les dades facilitades de manera confidencial.

   

  Les dades dels usuaris registrats serán usades per a fer arribar el butlletí amb novetats, promocions i notícies referents a Anna Buils Perruquers. També per a la comunicació, control i lliurament de compres i fiscalitat necessàries per la botiga online d’annabuils.com.

   

  Anna Buils Perruquers se compromet a utilitzar les dades únicament per aquests propòsits i a tenir la máxima reserva i confidencialitat d’aquestes. En cap cas serán lliurats a terceres persones per a d’altres finalitats.

   

  Anna Buils Perruquers assumeix que les dades introduïdes per l’usuari, o per una altra persona autoritzada per ell, són correctes i exactes.

   

  En el cas de canvi de dades, haurà de ser l’usuari qui els rectifiqui accedint a l’apartat “El meu compte” per a rectificar-los.

   

  En cap cas serán lliurats a d’altres persones per a d’altres finalitats. En qualsevol moment, l’usuari registrat tindrà el dret d’accès, rectificació i baixa de la nostra base de dades: perruquers@annabuils.com